Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za iznos veći od 3000 RSD.

Adore Team Building

Adoré House of Chocolate je naš jedinstveni koncept u regionu u okviru koga se na oko 500m2 nalazi naša radionica, prodavnica, show room, poslastičarnica, poslovni prostor i lounge salon čokolade, mesto gde se slatki zadovoljstvo pretvara u timsku harmoniju! Naša strast prema čokoladi nadahnula nas je da kreiramo poseban team building doživljaj koji će vaš tim povezati na nezaboravan način. Bez obzira na to da li želite da ojačate veze unutar postojećeg tima, okupite nove kolege ili jednostavno provedete kreativno vreme zajedno, naš team building program je savršen izbor.

Dobrodošli u naš hedonistički svet slatkih aroma i ukusa! Vaše team building iskustvo započinje srdačnim dočekom u našem lounge salonu, gde ćete dobiti uvid u našu bogatu istoriju, proces izrade i paletu proizvoda koje nudimo. Master Chef Aleksandar Marić, naš stručnjak za čokoladu, prenosiće vam svoje znanje kroz interaktivnu prezentaciju o kakaovcu, čokoladi i hedonizmu. Sa stručnim vođstvom, otkrićete tajne pravljenja savršene čokolade, odabira najkvalitetnijih sastojaka pa sve do završnih detalja koji čine naše proizvode jedinstvenim.

Nakon edukativnog uvoda, dolazi najslađi deo team buildinga - praktični rad! Svi učesnici će dobiti priliku da se okušaju u pravljenju čokoladnih poslastica uz pomoć naših majstora. Timski duh će biti podstaknut dok se zajedno budete upuštali u proces rada, razmenjivali ideje i delili smeh. Svi će imati priliku da izraze svoju kreativnost i originalnost, kroz mogućnost da osmisle jedinstveni recept za svoje čokoladne kreacije.

Nakon završenog rada, uslediće degustacija čokoladnih remek-dela koje ste sami stvorili, a i prilika da uživate u različitim slatkim i slanim specijalitetima koje smo pripremili za vas. Da bismo upotpunili doživljaj, sprovodićemo i uparivanje različitih vrsta pića sa hranom i dezertima, kako biste uživali u savršenim kombinacijama ukusa.
Osim ukusnih poslastica, Adore House of Chocolate nudi i jedinstvenu i opuštajuću atmosferu. Nakon završenog programa, možete se opustiti u našem prostranom čokoladnom salonu i na terasi koja pruža prelep pogled na grad.

Zahvaljujući našem fokusiranju na kvalitet, posvećenosti detaljima i ljubavi prema čokoladi, Adore House of Chocolate je postao ne samo omiljeno mesto za poslovne sastanke i događaje, već i za porodična i prijateljska druženja. Naš team building program će vas podstaći da osnažite timski duh, razvijete kreativnost, i kreirate nezaboravne uspomene koje će vaš tim nositi sa sobom i nakon završetka ovog slatkog iskustva.
Dođite i pridružite nam se u Adore House of Chocolate - gde se čokolada spaja sa timskim duhom!