Besplatna isporuka na teritoriji Srbije za iznos veći od 3000 RSD.

ADORE HOUSE
OF CHOCOLATE

Adore House Of Chocolate je jedinstven koncept u regionu koji se prostire na 500m2 u okviru koga se nalazi naša radionica, prodavnica, show room, poslastičarnica, poslovni prostor i lounge salon čokolade.

Adore House Of Chocolate je mesto koje je dizajnirano da ispuni sve želje ljubitelja čokolade.

Da li ste ikada uparivali vino i čokoladu?
U Adoré House of Chocolate vas čeka jedinstveno iskustvo degustiranja najfinijih Adoré pralina i ekskluzivnih vina autohtonih sorta iz Srbije.
Naša filozofija je da se umetnost čokolade i vina mogu spojiti na jedinstven način, stvarajući nezaboravna iskustva za sva čula.
Naši vrhunski stručnjaci su pažljivo odabrali najfinije Adoré praline, kreirane sa najkvalitetnijim sastojcima i strašću prema izvrsnosti.
Svaka pralina je mali dragulj, sa pažljivo izbalansiranim ukusima i teksturama koje će vas ostaviti bez daha.

Naša vinska karta je posebno kreirana kako bismo vam predstavili izuzetne autohtone sorte vina koje odražavaju bogatu tradiciju srpskih vinogradara.
Ova vina su pažljivo odabrana da se savršeno slažu sa različitim ukusima pralina i kolača, stvarajući sklad i dopunjujući jedno drugo na neodoljiv način.
Naš tim stručnjaka za vino i čokoladu će vam rado preporučiti najbolje kombinacije vina i pralina koje će zadovoljiti vaše ukuse i pružiti vam izuzetno gastronomsko iskustvo.
Uživajte u čarobnoj igri ukusa, tekstura i mirisa dok se vino prepliće sa bogatstvom čokolade.
Adoré House of Chocolate je mesto gde se umetnost slatkog susreće sa elegancijom vina, a svaki zalogaj postaje nezaboravan doživljaj.

Takođe nudimo i čokoladu bez šećera, koja će zadovoljiti sve one koji žele da uživaju u slatkoći čokolade, ali se brinu o svom zdravlju.
Naši majstori poslastičari su takođe stvorili raw cake u kom možete uživati bez griže savesti.
Naš objekat ima prelepu baštu idealnu za uživanje u toplim letnjim danima.
Uživajte u predivnom ambijentu, okruženi cvećem i zelenilom dok isprobavate naše razne proizvode.
Takođe kod nas možete probati i širok izbor vrhunskih zanatakih sladoleda.

Adore House Of Chocolate je savršen izbor za poslovne sastanke, događaje, kao i za druženje sa porodicom i prijateljima.